duminică, 14 februarie 2010

O poveste cu Georgy, sau cat ghinion poti sa ai intr-o zi de 13...

Vreau sa precizez ca voi povesti la persoana a 3-a, pentru ca inca nu imi vine sa cred ca mi s-a intamplat mie...
Georgy este o persoana foarte optimista. Si in optimismul asta al ei, crede ca Universul o protejeaza si ca nimic nu i se poate intampla rau.
Saptamana asta, in momentele in care nu alerga pe campuri insorite, cu flori ( metaforic vorbind), Georgy se apuca de un capitol al licentei. Bineinteles ca e foarte mandra de ea ca il va termina la timp, ca a scris bine, etc, etc. Si vine ziua de sambata... Pe la ora 1, georgy termina ultimul subcapitol, mai are de facut incheierea, totul e bine. Vorbeste cu Deea la telefon, si cu un ton parintesc, o sfatuieste sa isi faca mai multe copii ale licentei, ca nu se stie niciodata... Planul ei e sa termine capitolul, si sa il trimita in cel mai sigur loc de pe Pamantul asta, la tata de Georgy in calculator.
Pe la 4 dupa amiaza, Georgy isi citeste capitolul, si cu mandria citindu-i-se in priviri, decide ca il va termina duminica... prea multa epuizare pentru o singura zi...Si isi cauta un joc, ca deh, merita sa se relaxeze putin...
Aproximativ 30 de minute mai tarziu, Georgy instaleaza jocul.
Ora 16.32- Jocul nu porneste.
Ora 16.33- Georgy il deschide din nou.
Ora 16.34- Laptopul ii arata lui Georgy cat de mult o iubeste, si incepe sa faca nazuri, apoi se stinge...
Ora 16.36- ............
Ora 16.38- @$%^&:"!@#$
Ora 16.45- Georgy se uita pe pereti, ochii miscandu-i-se cu aproximativ 200-240 rotatii/ minut.
Ora 17.00- Georgy se apropie de unul dintre pereti, si incepe sa se dea cu capul de ei.
In tot acest timp, singurele sunte scoase au fost ceva de genul: O nu, nu, nu, nu, nuuuuuuuuu. De ceeeeeeeeeeeeeee?????????
Ora 17.30- Georgy incepe sa gandeasca cat de cat coerent, si il suna pe cumnatu-sau, unul din putinii salvatori in cazuri de genul.
Ora 17.32- Cata ( cumnatul) ii spune lui Georgy sa aiba rabdare pana duminica seara cand va ajunge el in Timisoara. ( rabdare?? Georgy nu stie ce e aia rabdare, remember?? )
Intervalul orar 18-20 Georgy isi evalueaza optiunile, daca cumva laptopul nu va porni, va avea la dispozitie aproximativ 2 zile sa refaca ceea ce a facut intr-o saptamana. Nu e mult, dar Georgy e prapastioasa. Deci... duminica, ora 12.25, Georgy il asteapta pe Cata ca pe painea calda, cu o atitudine de genul: O,Cata-zeu-al-calculatoarelor, vino si scoate-mi licenta din pacatosul de laptop, de preferat listata pe foi A4 si deja corectata.
Deci... cat ghinion poti sa ai intr-o zi de 13? Muuuuuult...
Si asa, ca o pedeapsa pentru ca nu a fost precauta, Georgy isi va face un fel de blog harakiri, si astazi, numele ei va fi... Giorgi!!! ( chiar m-a durut mana sa scriu asta...)
Revin cu detalii cand rezolva Cata problema! ( observati, din nou, optimismul...)

L.E. Optimismul face, într-adevăr minuni! După ce muritorii de rând s-au chinuit o zi și o noapte să pornească laptopul, a venit Cătă. Din trei butoane apăsate, urechile mele au fost din nou încântate de sunetul melodios al laptopului care pornea... Licența mea e acum pe 2 stick-uri, pe laptop pe 2 partiții, și va pleca azi și spre tata. După ce am dansat ieri jumătate de oră cu stick-ul în mână, urlând de fericire, mi-am dat seama că acolo sus, cineva mă iubește...

2 comentarii:

  1. :)))))) nu-i asa ca era mai buna foaia si hartia, de pe vremuri? :)) oricum, nu ca rad de necazul tau, dar :))))). :*

    RăspundețiȘtergere
  2. OOO, ba daaaa, nu ai citit postul ala in care ma intrebam, retoric de altfel, daca nu pot sa scriu de mana? Vreeeaauu sa scriu de mana!!! :))))

    RăspundețiȘtergere

Despre mine

Fotografia mea
Sunt săgetătoare, şi asta spune totul: optimism debordant, voie bună, un sac fără fund plin de glume, tot timpul noi (sau aşa imi place să cred), şi, ca orice nativ al acestei zodii, care se respectă, aspectele negative ale semnului nu se aplică la mine (cică)